Archive for september, 2010

Vrijdag 27 augustus hebben honderde kinderen, die deelgenomen hebben aan het vrijetijdsaanbod in de vacantieperiode, de kermis officiëel geopend. Niet minder dan 72 attracties fleuren onze kermis op van 27 augustus tot en met 6 september. Topattractie dit jaar is de XXL van de familie Dotremont op het Minderbroedersplein.
Op woensdag hebben we het traditioneel vuurwerk, op donderdag zullen bijna 700 andersvaliden een onvergetelijke dag meemaken dankzij de medewerking van de foorkramers en de serviceclubs van Sint-Truiden. Als afsluiter op maandag is er de eurodag met verminderd tarief.
Tijdens de openingsreceptie op donderdag 26 augustus werden in navolging van vorig jaar, prachtige pentekeningen van en door Albert Geerts geschonken aan bekende foorfamilies die al die jaren de kermis in Sint-Truiden hebben gekleurd. Ook ondergetekende mocht naar aanleiding van zijn 50 ste verjaardag en mooie pentekening ontvangen. Bedankt Albert!
Filip

de nieuwe band aan het werk

Afgelopen zaterdag vond het eerste optreden plaats van een nieuwe band (zo nieuw dat ze nog geen naam hebben) met aan de drum mijn buurjongen Robin Mous.

Het was alvast een mooi debuut tijdens het Indian motortreffen bij Katarakt adviseur  Rudi Sterkendries.
Robin en je collega’s, nog veel succes met jullie muzikale carriere!