Archive for augustus, 2011

Langs deze weg wil ik jullie van harte uitnodigen op het “Breugeliaans buffet” van onze sp.a fractieleider Marleen Thijs. Voor de inkomkaarten kun je bij mij terecht. Je vindt de uitnodiging onder deze tekst. Om ze groter te maken om  te bekijken of nadien af te drukken kunnen jullie er eenvoudigweg op klikken!

Beste groeten en misschien tot dan!

Filip Moers


Vandaag 26 augustus houden wij een receptie met demonstratie ter gelegenheid van de nieuwe werkkledij die onze mensen van het werkatelier groendienst hebben gekregen van de stad.

Onze gebruikers die in het groen werken om en rond het dagcentrum Wiric vzw zijn dagdagelijks buiten aan het werken en maken zich maar al te graag vuil omdat dit nu eenmaal hoort bij het buiten werken.

Enkele taken die zij uitvoeren, zoals het voorzien van houtsnippers op de Finse piste, worden in samenspraak met de stad Sint-Truiden uitgevoerd.

Het is de stad Sint-Truiden die nu gezorgd heeft dat alle mensen van ons groenatelier een degelijk pak hebben gekregen met bijhorende schoenen.

Daarom willen we de stad en in het bijzonder schepen Moers bedanken met een kleine receptie, demonstratie en woordje van dank. Het gegeven gaat door om 13u op het dagcentrum, Diestersteenweg 59.

Bedankt voor uw komst


Op 15 augustus vond de 3 de editie plaats van de brunch & BBQ van schepen Filip Moers. Allemaal blije gezichten bij de meer dan 450 deelnemers. Eindelijk nog eens mooi weer, een schitterende locatie, heelijk eten en prachtige muziek, dit jaar gebracht door Duo Celebrations.
Opvallende verschijning van zangeres Katrien Paques uit Zepperen. Als verrassingsact bracht zij een 10 tal nummers en op vraag van organisator Filip Moers bracht ze als bissnummer “De Roos” van Ann Christy.
Gewoonweg prachtig gedaan en meteen stonden ze in de rij om Katrien ook op andere gelegenheden te laten optreden. Aanstaande zondag bij “Fieëst in de stad ” zal ze alvast weer op het podium staan op de Groenmarkt in Sint-Truiden.
Ook een dikke proficiat aan de crew van Chateau de la Motte, de muzikanten Pierre en Steven en bedankt aan alle aanwezigen!
Voor een uitgebreide fotoreportage klik hier & hier.