Nadars vallen omver owv de wind.

Al 5 maanden nadars op de Groot-Gelmenlaan

 

Op 30 juni komt door de hitte het wegdek op 2 plaatsen omhoog op de Groot-Gelmenlaan. Tot op de dag van vandaag is deze herstelling nog niet gebeurd. Door de wind liggen deze nadars regelmatig tegen de grond en zijn ze bijgevolg een groot gevaar voor de veiligheid omdat ze dan niet zichtbaar zijn.

Op de gemeenteraad van 28 augustus werd het probleem al aangekaart door sp.a fractieleider Filip Moers. Intussen zijn we alweer bijna 3 maanden verder en staan de nadars (of beter gezegd liggen) ze er nog steeds.

“Dit krijg je toch aan niemand uitgelegd dat het zo lang duurt vooraleer zo een kleinigheid wordt hersteld. Het is duidelijk dat dit geen prioriteit is voor dit beleid. De klok is precies weer meer dan 20 jaar terug gedraaid. Ook toen met dezelfde coalitie was er amper aandacht voor de randgemeenten. Dit dreigt zich nu te herhalen als we zien welke nutteloze en immense investeringen er allemaal op en rond de Grote Markt gebeuren terwijl deze kleine dingen die toch heel wat hinder en overlast veroorzaken, op hun beloop worden gelaten”.