Meezingen met zangeres Joke van "The Flashband"!

De 5de editie van de Veesdere ’s Ooves Leeftig was ook dit jaar weer een schot in de roos. Niets dan lovende woorden van de bezoekers, deelnemende verenigingen en de artiesten van de muziekbandjes.

Het kan ook niet anders! Deze laagdrempelige activiteit is een gebeuren voor iedereen. Zeer democratische prijzen voor de dranken, de participatie van het plaatselijk verenigingsleven en het merendeel van de muziekbandjes zijn lokaal gekend en hun muziek wordt door iedereen gewaardeerd.

Als bevoegde schepen van openbaar groen en indertijd samen met mijn voorganger Jef Thewis ook verantwoordelijk voor de heraanleg van de Vesten en het stadspark, was het 5 jaar geleden, bij het einde van de werken,  de bedoeling om onze Vesten extra te promoten bij de Truienaar en de bezoekers. De jaarlijkse organisatie van de Veesdere ’s Ooves Leeftig past hier perfect in.

Waar we vrijdag nog concurrentie hadden met de voetbaltopper STVV – Anderlecht, was het zaterdag met het prachtige weer een echte voltreffer.

Bedankt aan iedereen en in het bijzonder aan de coördinerende ambtenaar Els Leenaers voor de puike organisatie!

Voor enkele sfeerbeelden klik hier

Groeten,

Filip Moers