Het gezin Mathyssen – Van Tendeloo,  dat door een verwoestende en uitslaande brand dakloos werd in de nacht van 7 op 8 maart 2011, heeft een nieuw onderkomen gevonden dankzij het sociaal verhuurkantoor Land van Loon.

Voorzitter Filip Moers: “Een gezin dat bij ons huurt heeft een sociale woning toegewezen gekregen en hierdoor kwam er bij ons een woning vrij. Het door brand getroffen gezin werd aangeraden zich onmiddellijk bij ons in te schrijven. Het toeval wil dat die woning met 3 slaapkamers eveneens gelegen is in Engelmanshoven, het dorp waar het gezin woonde. De 2 kinderen van 5 en 7 jaar lopen school in de plaatselijke basisschool en kunnen zo in hun vertrouwde omgeving blijven” aldus Filip Moers, voorzitter van het SVK Land van Loon

Filip Moers

Voorzitter SVK Land van Loon

0498/939005