Het weekend van 18, 19 en 20 maart  was weer ontzettend druk.

Op vrijdag zagen we hoe, in een overvolle Veemarkt, heel wat ploegen hun kennis testten in de quiz die op een vlotte manier georganiseerd werd door FC Hesbania.

Zaterdag waren Johnny en ikzelf getuigen hoe heel wat magen gevuld werden op de restaurantdag van de gemeenschapsbasisschool te Wilderen. Proficiat aan de directie, personeel en oudercomité.

Wie wint de eindspurt?

Vervolgens was het verzamelen geblazen op Sint-Pieter waar het team, bestaande uit de burgemeester Ludwig Vandenhove en schepen van sport Bert Breesch, het zou moeten opnemen tegen een ander team van collega politici. Toen bleek dat er geen tegenstrevers waren komen opdagen, werden alle aanwezige politici op het podium geroepen om het tegen elkaar op te nemen. Burgemeester Ludwig Vandenhove (pas zware investeringen gedaan in een koersfiets), Johnny Vangrieken (een geroutineerd wielertoerist bij de Kroem Foers), sportschepen Bert Breesch en ikzelf maakten er een spannende wedstrijd van. Alles, ook de uitslag, werd vastgelegd op de gevoelige plaat. Voor een fotoreportage klik hier.


KO?

Toen we terug op adem waren gekomen hebben we onze tocht verder gezet richting sportcomplex Sint-Pieter waar het jaarlijks Boxgala van Trudo Boxing Club plaats vond. Ook hiervan een fotoreportage op deze link.


VLNR: Filip - Marijke - Géry

Op weg naar huis heb ik nog even een halte gemaakt aan ‘t Veilinghuis om vast te stellen dat ook daar de sfeer op het personeelsfeest van het OCMW opperbest was! Voor enkele sfeerfoto’s deze link.


Met twee gaat het altijd makkelijker!

Na een korte nacht wachtte er zondagvoormiddag al een nieuwe opdracht:het planten van de geboorteboom in het klein stadspark. Blijkbaar was ook onze burgemeester al goed gerucupereerd want in een mum van tijd telde ons stadspark één boom meer. Ook hierover een fotoreportage op deze link.

Na een korte siësta en familiebezoek terug richting centrum naar, STVV die het moest opnemen tegen Lokeren. Ondanks de vele steun van de talrijk opgekomen supporters ging STVV de boot in. Kortom een seizoen om vlug te vergeten!

Filip Moers

21/03/2011