De voorstelling van de informatiebrochure

Het sociaal verhuurkantoor Land van Loon heeft een informatiebundel klaar boordevol met nuttige tips voor haar huurders. “Katrien Paque, onze huurbegeleider heeft een document klaargestoomd dat bijzonder interressant is voor huurders in het algemeen en zeker voor sociale huurders en onze huurders in het bijzonder” aldus voorzitter Filip Moers.

Dankzij haar ervaring op het terrein als huurbegeleider en de inbreng van de collega’s van het SVK werden tal van nuttge tips gebundeld in een gemakkelijk leesbaar document. “Het  opzet was om een duidelijk overzicht te krijgen van welke stappen belangrijk zijn bij het begin van de inhuring, welke informatie waardevol is tijdens de inhuring en wat men dient te weten op het einde ervan.

In deze 35 pagina’s dikke bundel vinden huurders verscheidene rechten en plichten, worden er tips weergegeven om te kunnen genieten van sociale tarieven en om zuiniger om te gaan met energie en water,… en ook aan het thema ventileren wordt flink wat aandacht geschonken. Dit allemaal in een voor iedereen begrijpelijke taal en extra verduidelijkt met vele gekleurde afbeeldingen” aldus de auteur en huurbegeleider Katrien Paque. De coordinator van het social verhuurkantoor Land van Loon  Katrien Hechtermans is bijzonder tevreden met deze brochure en is ervan overtuigd dat dit een echte hulp kan betekenen voor onze huurders.  Tijdens een kennismakingsgesprek zal deze bundel doorgenomen  worden aan onze huurders en krijgen ze de kans  om hierover nog  allerhande vragen over te stellen.

Op dit ogenblik verhuurt het SVK Land van Loon  137 woningen in 9 gemeenten en steden.

Wij blijven op zoek gaan naar woningen om gezinnen die op de wachtlijst staan zo spoedig mogelijk te helpen. Eigenaars en kandidaat-huurders kunnen meer informatie vinden op www.vob-vzw.be en doorklikken naar de link sociaal verhuurkantoor of contact met ons opnemen via het nummer

011 48 01 70 of het emailadres ‘svk.landvanloon[at]skynet.be’.