“Neen, dit kaartje (als bijlage) gaat niemand dit weekend aantreffen in haar/zijn brievenbus.”, zegt schepen en lijstduwer bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2012 van Lijst burgemeester/sp.a Filip Moers.
“Heel wat inwoners in Sint-Truiden gaan wel een gelijkaardig kaartje, samen met een aantal chocoladen paaseitjes en/of een ander presentje, aantreffen aan hun deurklink of in hun brievenbus en/of persoonlijk overhandigd krijgen door één van de nieuwe kandidaten van Lijst Burgemeester/sp.a.

Met deze actie willen wij onze nieuwe kandidaten stimuleren om vanaf nu volop te starten met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Immers, gezien de huidige politieke situatie in Sint-Truiden, zijn deze belangrijker dan ooit. Bovendien blijven wij als Lijst Burgemeester/sp.a vinden dat politici, dus ook kandidaten, zoveel en zo dicht mogelijk bij en tussen de bevolking moeten zijn.

Op dit moment zijn wij al goed gevorderd met de samenstelling van de Lijst Burgemeester/sp.a voor de gemeenteraadsverkiezingen en hier zitten heel wat nieuwe kandidaten tussen.

Wij zullen de samenstelling van de lijst, net zoals de nieuwe kandidaten, binnen enige tijd officieel publiek maken.

Om deze kandidaten toe te laten om nu reeds hun kandidatuur kenbaar te maken bij familie, vrienden, kennissen, buren, etc. zetten wij deze actie op.

Wij hopen dat de bevolking dit weekend onze nieuwe kandidaten goed zal ontvangen.

Prettige paasdagen!”

Filip Moers

gsm: 0498-93 90 05

Sint-Truiden, 6 april 2012